Dr. ANDREEA DEACONU

Programari

 

Vezi doctor

Dr. CALIN CATERIN

Programari

 

Vezi doctor

orl-poza

Otorinolaringologia are în vedere afecțiunile urechii, gâtului, nasului, a căilor respiratorii superioare și sinusurilor.

Specialitatea medicală cunoscută ca și ORL, prin intermediul unui medic ORL specialist, are rolul de a preveni, diagnostica și trata afecțiunile din sfera ORL aferente.

În clinica ORL UpMedical sunt bineveniți atât copiii, cât și adulții iar pacientii asigurati pot beneficia de Consultatii GRATUITE cu Bilet de Trimitere.

Îți punem al dispoziție servicii complete:

 • consult ORL
 • investigații audiometrice
 • aspirații auriculare
 • fibroscopie și endoscopie (otrică, laringiană, nazală)
 • cauterizări ale petelor vasculare (pentru sângerări recidivante la nivelul mucoasei nazale).

Cu o abordare dedicată și profesionalism în domeniul ORL, Cabinetul ORL UpMedical oferă servicii medicale de calitate pentru pacienții cu probleme auditive, respiratorii și ale tractului ORL.

Cu o echipă de medici specialiști experimentați și echipamente medicale de ultimă generație, ne-am angajat să îmbunătățim sănătatea și calitatea vieții pacienților noștri.

Utilizam cele mai noi tehnologii in sfera ORL

Unul dintre aspectele care ne diferențiază este angajamentul nostru de a utiliza cele mai recente tehnologii și proceduri pentru a oferi cele mai bune rezultate. Fie că este vorba despre teste de audiometrie, endoscopie nazală sau intervenții chirurgicale minim invazive prin Radiofrecventa, asigurăm că pacienții beneficiază de cele mai inovatoare metode de tratament.

În ceea ce privește afecțiunile respiratorii, depistăm și tratăm problemele legate de:

 • sinusuri
 • polipi nazali
 • rinită alergică și sinuzită

oferind soluții care să aducă alinare și să îmbunătățească funcționarea sistemului respirator.

Preturi servicii cabinet ORL

Denumire serviciuPret
Consult ORL Medic Specialist cu bilet de trimitere0 lei
Consult ORL Medic Primar330 lei
Control ORL Medic Primar200 lei
Consultație ORL Medic Specialist280 lei
Control ORL Medic Specialist180 lei
Videofibroscopie ORL adulti220 lei
Videofibroscopie ORL copii270 lei
Cauterizare Epistaxis cu Radiofrecventa500 lei
Criptoliza amigdaliana cu Radiofrecventa1800 lei
Excizie papilom/polip sfera ORL cu Radiofrecventa550 lei
Frenotomie (sectionare fren lingual scurt) cu Radiofrecventa500 lei
Rezectie Lueta cu Radiofrecventa900 lei
Turbinoreductie cu Radiofrecventa - reducere cornete nazale - Pachet Standard: Interventie + Anestezie + un Consult Postoperator2100 lei
Turbinoreductie cu Radiofrecventa - reducere cornete nazale - Pachet Complex: Interventie + Anestezie + 3 Consulturi Postoperatorii + 1 Videofibroscopie ORL2850 lei

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil

Ce afecțiuni pot fi tratate într-o clinică ORL?

Într-o clinică ORL pot fi tratate afecțiuni ale aparatului acustico-vestibular și ale simțurilor gustului și mirosului, precum și tulburări/afectări ale nervilor cranieni, printre altele.

Câteva dintre cele mai comune afecțiuni care pot fi depistate în urma unui consult ORL și tratate în clinica noastră din București sunt:

 • Afecțiuni ale nasului precum rinita alergică, deviația de sept, perforația de sept nazal, polipii nazali și sinuzita.
 • De asemenea, se poate interveni pentru eliminarea sforaitului prin reducerea cornetelor nazale prin Turbinoreductie cu radiofrecventa
 • Afecțiuni ale urechilor precum eustachita, otita, dopurile de cerumen, furunculii canalului urechii, leziuni ale urechilor sau pierderea auzului.
 • Afecțiuni ale gâtului precum amigdalita, oreionul, faringita și laringita.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ajutorul unui specialist este o programare ORL la clinica noastră din București. Punem la dispoziția clienților noștri servicii pentru întreaga familie – ORL pediatric, pentru copii.

Totodată, cabinetul nostru ORL din București prezintă posibilitatea de consult ORL atât clasic, cât și modern prin intermediul videoendoscopiei realizată la nivelul căilor aeriene superioare.

In Clinica UpMedical Bucuresti poti beneficia de interventii chirurgicale ORL minim invazive:

 • Tratament sforait prin Radiofrecventa (turbinoreductie cu reducere cornete nazale)
 • Excizie polipi, papiloame prin Radiofrecventa
 • Rezectie lueta cu Radiofrecventa
 • Criptoliza amigdaliana prin Radiofrecventa

Când ar trebui să mergi la un cabinet ORL în București?

Ar trebui să faci o programare ORL la clinica UpMedical din București dacă experimentezi următoarele:

 • Inflamație la nivelul gâtului, însoțită de durere/usturime la înghițire.
 • Durere la nivelul sinusurilor.
 • Diminuarea simțului mirosului.
 • Stări de amețeală, vertigo.
 • Probleme/dificultăți de respirație nazală.
 • Sângerări nazale.
 • Țiuit persistent la nivelul urechilor (tinitus).

Desigur, există și situații care pot marca urgențe ORL, precum:

 • sângerări la nivelul urechilor
 • sângerări nazale persistente/neîntrerupte
 • pierderea vocii
 • secreții nazale purulente
 • ganglioni suprainflamați
 • imposibilitatea de a înghiți
 • diminuarea auzului

Dacă experimentezi unul dintre aceste simptome, un consult ORL este recomandat.

Ce este Fibroscopia ORL?

Fibroscopia ORL este o procedură medicală minim invazivă utilizată pentru a examina și evalua interiorul cavității nazale, faringelui, laringelui și alte zone ale tractului respirator superior. Această tehnologie avansată folosește un instrument numit fibroscop, care constă dintr-o fibră optică flexibilă subțire, prevăzută cu o cameră video la un capăt și cu o sursă de lumină la celălalt capăt.

Procedura de fibroscopie ORL poate fi realizată într-un cabinet medical sau într-o unitate de endoscopie. Pacientul este adesea așezat într-un scaun special, iar medicul introduce cu grijă fibroscopul în nară sau în gură, în funcție de zona care trebuie examinată. Imaginile video transmise de fibroscop sunt afișate pe un monitor, permițând medicului să observe cu atenție structurile interne ale tractului respirator.

Fibroscopia ORL oferă numeroase avantaje, precum:

1. Diagnostic precis: Permite medicului să vizualizeze în timp real zona examinată, ceea ce facilitează diagnosticul corect al afecțiunilor ORL, cum ar fi sinuzita, rinita alergică, polipii nazali, laringita, leziuni sau tumori.

2. Non-invazivitate: Datorită naturii sale non-invazive, fibroscopia nu necesită incizii sau anestezie generală, reducând disconfortul pentru pacient și timpul de recuperare.

3. Ghidaj în timpul intervențiilor: Fibroscopia poate fi folosită și în timpul unor proceduri mai complexe, precum biopsiile sau îndepărtarea polipilor, oferind medicului o imagine clară pentru a ghida acțiunile sale.

4. Monitorizare a evoluției afecțiunilor: Prin repetarea fibroscopiei în timp, medicul poate evalua eficacitatea tratamentelor și starea generală de sănătate a pacientului.

Înainte de procedură, medicul poate aplica un spray anestezic local pentru a reduce disconfortul în timpul introducerii fibroscopului. Totuși, pacienții pot simți unele senzații de furnicături sau presiune în timpul examinării.

Este important să menționăm că fibroscopia ORL este o procedură sigură, cu un risc minim de complicații. Cu toate acestea, pacienții pot resimți unele iritații ale nasului sau gâtului după efectuarea procedurii, dar acestea tind să se rezolve rapid.

În concluzie, fibroscopia ORL este o tehnologie avansată și utilă în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului respirator superior. Efectuată de către medici specialiști cu experiență, această procedură contribuie la asigurarea unei sănătăți respiratorii optime și la îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Beneficiază de o consultație ORL în București cu trimitere!

Clinica UpMedical oferă pacienților posibilitatea de a beneficia de consultații și servicii aferente specialității medicale ORL decontate de CAS, prin intermediul unui bilet de trimitere de la medicul de familie.

Atmosfera caldă și prietenoasă din cabinetul nostru ORL din Bucuresti creează un mediu propice în care pacienții să se simtă în largul lor și să poată discuta deschis cu medicii noștri. Ne străduim să oferim confort și încredere, astfel încât pacienții să aibă încredere că primesc cea mai bună îngrijire medicală posibilă.

În concluzie, Cabinetul ORL UpMedical reprezintă o opțiune de încredere pentru pacienții cu probleme ORL și auditive. Cu un accent pe inovație, profesionalism și relații bazate pe încredere cu pacienții noștri, suntem dedicați să contribuim la sănătatea și bunăstarea comunității noastre.