PRP; PRP Sanakin

Terapia cu „Plasma bogata in trombocite”

Este cunoscuta si sub numele de „terapia vampir”, este cea mai moderna procedura cosmetica pentru revitalizarea tesuturilor. Procedura presupune recoltarea propriului sange si reinjectarea acestuia dupa ce este procesat.

Rezultatele sunt impresionante. Terapia cu Plasma imbogatita cu trombocite se poate aplica pe mai multe zone ale corpului, cum ar fi: scalpul – pentru regenerarea parului, genunchii – pentru refacerea articulatiilor, mainile, fata, gatul, decolteul.

Avantajul principal al Terapiei cu Plasma imbogatita cu trombocite este in mod evident faptul ca ea este 100% naturala. Se elimina astfel orice risc de alergie, fiind vorba de sangele pacientului ca substanta de tratament. Efectele adverse sunt aproape inexistente, si daca exista (cum este cazul inrosirii pielii post injectare) ele sunt pasagere. O alta calitate a acestui tratament este ca actioneaza pe mai multe fronturi, iar rezultatele lui sunt notabile atat in ce priveste aspectul pielii, cat si in ce priveste culoarea, textura si elasticitatea ei.

CE PRESUPUNE PROCEDURA cu Plasma imbogatita cu trombocite:

Procedura dureaza aproximativ 40 de minute si presupune trei etape: recoltarea sangelui, centrifugarea si obtinerea plasmei bogate in trombocite si injectarea plasmei in zonele care urmeaza sa fie tratate: fata, gat, decolteu, maini, pielea capului (scalp). Inainte de inceperea terapiei, medicul specialist se asigura ca starea de sanatate a pacientului este buna si ii permite o astfel de procedura, fara riscuri. Efectele se vad in timp (2 -6 luni).

Cand apelam la Plasma imbogatita cu trombocite?

  • culoare terna si lipsita de vitalitate a tenului;
  • piele lipsita de elasticitate si volum; riduri si linii fine la nivelul fetei;
  • pielea care atarna si lipsa de volum la nivelul obrajilor;
  • piele cu aspect obosit- alopecie (caderea parului).

Pentru Dermatoestetica Preturi accesati acest link