Analize medicale cu bilet de trimitere

In cadrul clinicii UpMedical ai acces la peste 2000 de analize medicale de laborator printre care regasesc si: hematologie, chimie, alergologie, citologie genetica, etc. Specialistii nostri au acces la instrumente de ultima generatie care asigura precizia analizelor.

Program recoltare analize de laborator: 08:00 – 12:00 (LUNI – VINERI)

Instrumente de analiza performante

O recoltare realizata la momentul potrivit si analizata de o echipa de specialisti poate fi decisiva in depistarea din timp a unei afectiuni grave de sanatate. Medicii din cadrul clinicii UpMedical au la dispozitie aparatura de ultima generatie care asigura calitatea ireprosabila a rezultatelor medicale, precum si viteza de executie.

Conditii impecabile de igiena si siguranta

Recoltarea pentru analizele medicale in cadrul laboratorului nostru se face in conditii de maxima igiena si siguranta. Suntem, mai mult ca oricand, atenti la toate detaliile, in asa fel incat sanatatea ta sa fie protejata.

Folosim solutii dezinfectante si de igienizare de calitate superioara, iar materialele de unica folosinta pe care le asiguram medicilor si pacientilor nostri sunt de ultima generatie. De asemenea, sistemul nostru este orientat spre reducerea timpului de asteptare, astfel incat siguranta ta este prioritatea noastra.

Pregatirea pentru analizele de sange

  • Pentru a nu influenta rezultatele unor analize (de exemplu glicemia, colesterolul sau trigliceridele), recoltarea sangelui se face in cursul diminetii, pe stomacul gol. Cu o seara inainte, pacientii trebuie sa se asigure ca masa de seara nu depaseste ora 18.00 si ca alimentele nu sunt foarte satioase. Astfel, incearca sa eviti mancarurile prajite, foarte grase sau dulciurile concentrate.
  • De asemenea, evita consumul de lichide (lactate, sucuri, cafea) cu cel putin 12 ore inainte de prezentarea la un laborator analize. Apa plata (sau de la robinet) se poate consuma in orice cantitate.
  • Efortul fizic sustinut inainte de recoltarea probelor intr-un laborator poate afecta multipli parametri care sunt analizati. In cazul copiilor, plansul si emotiile puternice pot, de asemenea, afecta acesti parametri.
  • Somnul de calitate, odihnitor, este recomandat inainte de recoltare. Stresul, oboseala si modificarea ritmului circadian pot influenta analizele medicale.
  • Administrarea tratamentelor medicamentoase poate influenta precizia analizelor de laborator, asadar incearca sa eviti medicamentele. In cazul in care nu poti intrerupe un tratament, anunta specialistul care recolteaza sau receptioneaza probele biologice.
  • Atentie! Unele analize necesita pregatire speciala; asadar, recomandam pacientilor nostri sa se pregateasca pentru acestea dupa ce au obtinut in prealabil sfatul medicului.

Recoltarea urinei

  • Urina se degradeaza rapid odata ce este eliminata. Din acest motiv, proba de urina trebuie adusa la un laborator analize cat mai curand posibil sau daca a fost pastrata in conditii corespunzatoare, la rece, in functie de indicatiile medicului.
  • Folositi recipientele corespunzatoare pentru fiecare tip de analiza medicala (recipientele pentru sumar de urina sunt diferite de cele pentru urocultura, de exemplu) si luati toate masurile necesare pentru a evita contaminarea. Este recomandata igiena personala riguroasa inainte de recoltarea probelor biologice.
  • Solicitati sfatul medicului dumneavoastra pentru a asigura o recoltare pentru analize corecta. Eticheta recipientului trebuie sa cuprinda numele complet al pacientului, precum si data si ora recoltarii probei pentru analizele de laborator.

Coprocultura si examen coproparazitologic

  • In functie de recomandarile medicului, recoltarea pentru coprocultura si examen coproparazitologic se face in momentul in care scaunul este disponibil, si se urmareste prelevarea de material fecal din zone diverse ale scaunului. Se foloseste numai spatula furnizata odata cu coprorecoltorul (recipientul) cumparat de la farmacie sau primit de la medic si se evita contaminarea probei cu apa din vasul de WC sau cu urina, deoarece acestea pot influenta rezultatele.
  • Probele biologice trebuie recoltate inainte de inceperea unui tratament cu antibiotice, iar recipientul se mentine la temperatura camerei pana la predarea in laboratorul de analize, insa perioada de parstrare nu trebuie sa depaseasca 24 de ore.

De ce sa alegi un laborator analize medicale modern?

  • Analizele medicale inseamna doua lucruri – grija pentru sanatatea ta si preventia afectiunilor si bolilor. De altfel, preventia este mai buna ca orice tip de tratament sau interventie!
  • Acesta este motivul pentru care am pus bazele unui laborator analize medicale care este printre cele mai avansate din Bucuresti. In cadrul acestuia oferim pacientilor posibilitatea de a realiza peste 2000 de tipuri de analize medicale, in functie de necesitati, dar si preferinte.
  • Realizarea de analize de sange cel putin o data pe an este esentiala! Apoi, realizarea de analize casatorie sau prenuptiale este o alta necesitate a prezentului.
  • Sanatatea este de departe cel mai important lucru de care trebuie sa ai grija. Poti face aceasta prin servicii de analize medicale de exceptie, insotite de interpretare analize realizata de catre medici supraspecializati in cadrul clinicii private UpMedical.

Cauti un laborator analize cu bilet de trimitere in Bucuresti?

Clinica noastra medicala ofera pacientilor consultatii si servicii decontate de CAS, in baza unui bilet de trimitere de la Medicul de Familie pentru multe dintre specialitatile noastre medicale (ginecologie, urologie, endocrinologie, diabet, ORL,oftalmologie, medicina interna, neurologie, psihiatrie, chirurgie plastica, cardiologie, dermatologie, ortopedie pediatrica, ortopedie).

Astfel, daca analizele medicale si interpretarea acestora implica realizarea unui consult medical sau unei interventii, tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu un bilet de trimitere la clinica UpMedical.

11223344 Analize medicale