Clinica de specialitate cu peste 15 servicii medicale la dispozitia pacientilor

Eforturile UpMedical sunt depuse din grija pentru sanatatea ta! 

Avem astfel la dispozitia pacientilor peste 15 tipuri de servicii medicale asigurate de medici supraspecializati. Acestia se afla intr-o continua colaborare pentru ca fiecare pacient sa beneficieze de consultatii, tratament si interventii realizate la cele mai inalte standarde din domeniul sanatatii.

11 din aceste servicii medicale prezinta si posibilitatea de decontare (consultatii si servicii in sine) CAS prin intermediul unui bilet de trimitere de la medicul de familie. Astfel, poti beneficia de consultatii si servicii decontate in cadrul departamentelor de Cardiologie, Oftalmologie, Medicina Interna, Ortopedie, Ortopedie pediatrica, Dermatologie, ORL, Diabet, Endocrinologie, Urologie si Ginecologie.

In curand, vor fi disponibile si alte specialitati si servicii medicale decontate cu bilet de trimitere! Urmareste-ne pe paginile noastre de Social Media pentru a fi la curent cu noutatile referitoare la Serviciile medicale ce vor fi decontate in curand prin contract cu CAS!

Nu stii de ce servicii medicale ai nevoie?

In ziua de astazi, afectiunile si problemele de sanatate sunt incredibil de diverse. Astfel, orice simptom trebuie analizat cu atentie. Acest lucru poate fi realizat doar de catre medici specialisti, cu experienta vasta in domeniu.

Daca nu stii de ce servicii medicale ai nevoie, nu ezita sa contactezi clinica UpMedical sau sa te prezinti la centrul nostru medical din Str. Locotenent Gheorge Stalpeanu, nr. 8, Bucuresti, Sector 1. Desigur, o programare realizata in prealabil este recomandata!

Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti descoperi si sa-ti mentii sanatatea!

Avem  pachete promotionale  pentru Consultatii si Investigatii de Preventie si Screening, pentru ca intotdeauna e mai bine sa previi decat sa tratezi!