Servicii-interventii-chirurgicale Chirurgie Plastica

Înfrumusețează-ți Viața cu Chirurgia Plastică

In cadrul Clinicii UpMedical, am creat un departament dedicat chirurgiei plastice, unde frumusețea și încrederea se întâlnesc pentru a crea transformări remarcabile. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele estetice și să vă transformați visurile în realitate. Cu o echipă de chirurgi experimentați și dedicati, și cu cele mai recente tehnologii și tratamente, vă garantăm că veți experimenta o călătorie către o versiune mai încrezătoare și mai fericită a dvs.

Ce Oferim

In centrul nostru de chirurgie plastică, vă punem la dispoziție o gamă largă de proceduri și tratamente care vizează îmbunătățirea aspectului fizic și a stării de bine a fiecărui pacient. De la intervenții chirurgicale minim invazive precum blefaroplastia (chirurgia pleoapelor), chirurgia xantelasmelor, chisturilor sebacee, lipoamelor, etc la proceduri cum ar fi augmentarea buzelor sau pometilor cu acid hialuronic, corectia ridurilor cu toxina botulinica, etc. suntem pregătiți să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele estetice.

Preturi servicii Chirurgie Plastica

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil

11223344 Chirurgie Plastica
ConsultatiiPret
Consultatie Medic Primar330 lei
Control Medic Primar200 lei
Interventii Chirurgicale esteticePret
Excizie Xantelasma1000 lei
Belfaroplastie (Chirurgie pleoape)4500 lei
Excizie formatiune cutanata880 lei
Unghie incarnate800 lei
Interventii LaserPret
Nev dermic (alunita)550 lei
Papiloame, condiloame, keratoze seboreice, condiloame, angioame: 1-5 leziuni 450 lei
Cicatrici post-acnee 1 sedinta1500 lei
Cicatrici post-acnee Pachet 3 sedinte3000 lei
Vergeturi: 1 zona mare (coapse, fese sau abdomen)1500 lei
Vergeturi: coapse, fese sau abdomen - Pachet 3 zone mari3500 lei
Proceduri esteticePret
Injectare acid hialuronic gama Juvederm 0.55ml800 lei
Injectare acid hialuronic gama Stylage 0.55ml550 lei
Profhilo 1 zona1200 lei
Profhilo 2 zone2200 lei

Experiența Noastră

Cu ani de experiență în domeniul chirurgiei plastice și cu o pasiune pentru frumusețe și îngrijirea pacienților, echipa noastră de chirurgi este aici pentru a vă ghida în fiecare pas al călătoriei dvs. De la consultare până la recuperare, vă oferim suportul și expertiza necesare pentru a vă asigura că rezultatele dumneavoastră sunt conforme cu așteptările și că experiența dvs. este una plăcută și sigură.

Cu ce ne poate ajuta Chirurgia Plastica?

Chirurgia plastică nu este doar despre transformarea aspectului fizic, ci și despre creșterea încrederii în sine și a stimei de sine. Este o modalitate de a vă exprima individualitatea și de a vă simți mai încrezători în propriul corp. Indiferent dacă sunteți interesat de corectarea unui defect congenital, de îmbunătățirea proporțiilor corpului sau de combaterea semnelor de îmbătrânire, chirurgia plastică vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă simțiți mai bine în propria piele.

Contactați-ne:

Suntem aici pentru a vă ajuta să începeți călătoria spre o versiune mai bună a dvs. Nu ezitați să ne contactați pentru o consultație inițială sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre. Echipa noastră experimentată este aici pentru a vă ghida în fiecare pas al drumului.

Înfrumusețează-ți viața și începeți călătoria spre încredere și fericire cu chirurgia plastică!