Rejuvenare vaginala

Ginecologia estetică este o ramură inovatoare a medicinei, dedicată îmbunătățirii estetice și funcționale a zonei genitale. Indiferent dacă dorința este revitalizarea estetică sau îmbunătățirea funcționalității intime, abordarea noastră integrează expertiza ginecologică cu tehnici avansate de estetică. Fiecare procedură este stabilită individual, concentrându-se pe confortul și siguranța dumneavoastră.

 • Menopauza: Poate duce la scăderea lubrifierii naturale și subțierea mucoasei vaginale.
 • Nașterea vaginală nultiplă: Modificările structurale post-naștere pot contribui la disconfort.
 • Stresul și anxietatea: Factori psihologici care pot afecta echilibrul hormonal.
 • Medicamente: Anumite tratamente, inclusiv antidepresivele sau antihistaminicele, pot induce uscăciunea vaginală.

Vaginul, ca un mușchi, poate pierde elasticitatea de-a lungul timpului. Acest lucru poate fi cauzat de presiunea suferită în timpul nașterii sau de modificările hormonale care apar odată cu înaintarea în vârstă. De asemenea, scăderea nivelurilor de estrogen poate duce la atrofie vaginală, subțierea pereților vaginului și reducerea lubrifierii naturale. Procedurile de ginecologie estetică se axează în general pe tratamente de rejuvenare vaginală la nivelul vulvei și a canalului vaginal.

Procedurile și tratamentele pot fi de mai multe feluri de la cele chirurgicale, non-chirurgicale precum cele cu laser, sau bioregenerative de stimulare a regenerării vaginale.

Serviciile noastre ginecologie estetică

Noi la UpMedical ne dedicăm oferirii unei game variate de tratamente de ginecologie estetică cu focus pe tratamentele non-invazive.

Procedurile de ginecologie estetică sunt eficiente pentru abordarea unei game largi de probleme, inclusiv:

 • Refacerea pielii slăbite din jurul vaginului
 • Minimizarea pierderilor de urină la efort
 • Îmbunătățirea libidoului scăzut
 • Combaterea uscăciunii vaginale
 • Reducerea durerii la contactul sexual
 • Îmbunătățirea încrederii în sine și a stimei de sine

Rejuvenare Vaginală Laser C02

Tratamentul cu laser CO2 reprezintă o metodologie avansată și neinvazivă de rejuvenare vaginală, ideală pentru femeile care caută o soluție eficientă, dar delicată, pentru diverse probleme intime. Procesul este non-chirurgical și, în general, nedureros, oferind rezultate imediate și impresionante.

Această tehnică este particular eficientă în tratarea unor condiții cum ar fi incontinența urinară, atrofia vaginală, relaxarea țesuturilor sau uscăciunea vaginală, precum și în cazuri de cistită și alte afecțiuni asociate cu modificările postpartum.

Principiul tratamentului constă în utilizarea laserului pentru a încălzi straturile superioare ale țesutului vaginal. Acest proces stimulează pielea din straturile inferioare să producă mai mult colagen, ducând astfel la un țesut mai ferm și mai sănătos. Rezultatul? O îmbunătățire notabilă a calității și elasticității țesuturilor, alături de o creștere a confortului și a încrederii în sine.

Tratamentul cu laser CO2 oferă o serie de avantaje semnificative pentru sănătatea și confortul feminin:

 • Combaterea uscăciunii vaginale: Procedura ajută eficient la reducerea uscăciunii, o problemă comună pentru multe femei, restabilind nivelurile naturale de lubrifiere.
 • Restabilirea lubrifierii naturale: Prin stimularea producției de colagen, tratamentul contribuie la o lubrifiere naturală îmbunătățită, facilitând un echilibru sănătos.
 • Confort îmbunătățit în timpul actului sexual: Rezultatul direct al ameliorării uscăciunii și restabilirii lubrifierii este o creștere semnificativă a confortului în timpul activității sexuale.

TERAPIE LASER CO2

1 ședință – 1150 lei

Terapia Bioregenerativă Sanakin

Infiltrațiile Sanakin®  sunt o procedură medicală minim invazivă care utilizează un ser regenerator obținut natural din sângele pacientului, cu scopul de a trata inflamațiile și de a promova regenerarea țesuturilor. Are o concentrație de factori de creștere de până la 15 ori mai mare comparativ cu sângele nativ, contribuind astfel semnificativ la regenerarea țesuturilor.

Sanakin este o metodă care se concentrează pe regenerarea și revitalizarea țesuturilor vaginale. Această terapie bioregenerativă avansată utilizează factori de creștere și proteine specifice, extrase din propriul sânge al pacientului, pentru a stimula procesul natural de vindecare și regenerare a țesuturilor.

Este eficient în tratamentul unor afecțiuni ginecologice precum:

 • Probleme de fertilitate
 • Endometrioză
 • Endometrită
 • Vulvită
 • Vaginită

Procedura Sanakin este minim invazivă, asigurând o recuperare rapidă și minimă. Pacientele pot experimenta beneficiile durabile ale acestei terapii, fără a interfera semnificativ cu viața de zi cu zi.

 • Îmbunătățirea sănătății uucoasei vaginale: Terapia ajută la revitalizarea și îmbunătățirea funcționalității mucoasei vaginale, oferind rezultate pe termen lung.
 • Beneficii durabile: Sanakin promovează o sănătate vaginală îndelungată, datorită stimulării naturale a regenerării țesuturilor.

TERAPIE CU PLASMĂ PROPRIE SANAKIN

1 ședință Sanakin *1 eprubetă – 1500 lei

Pachet 3 ședințe * 3 eprubete – 4000 lei *la plata integrală

Terapia PRP (Plasma Îmbogățită cu Trombocite)

Terapia PRP, cunoscută și sub numele de „Terapia Vampir”, reprezintă o metodă foarte des utilizată în domeniul ginecologiei estetice, având ca scop rejuvenarea și revitalizarea zonei vaginale. Această terapie se remarcă prin utilizarea elementelor regenerative proprii ale organismului pentru a promova sănătatea și regenerarea țesuturilor.

Terapia PRP este o procedură minim invazivă, ce permite o recuperare rapidă. Rezultatele încep să fie vizibile după mai multe ședințe și pot dura aproximativ șase luni, oferind astfel o soluție de durată pentru revitalizarea vaginală.

Terapia PRP folosește sângele propriu al pacientului, din care, printr-un proces de centrifugare, se extrag trombocitele și factorii de creștere. Acești compuși sunt apoi injectați în zona vaginală, stimulând vindecarea naturală și regenerarea țesuturilor.

 • Îmbunătățirea vascularizării: Această metodă crește fluxul sanguin în zona tratată, contribuind astfel la o mai bună sănătate a țesuturilor.
 • Lubrifiere crescută: Prin stimularea țesuturilor, terapia PRP ajută la creșterea lubrifierii naturale, reducând astfel uscăciunea vaginală.
 • Reducerea inflamației: Procesul ajută la calmarea țesuturilor inflamate, oferind o senzație de confort.

TERAPIE CU PLASMĂ PROPRIE SANAKIN

1 ședință Plasma proprie- intravaginal *1 eprubetă – 990 lei

Pachet 3 ședințe Plasma proprie- intravaginal * 3 eprubete – 2600 lei *la plata integrală