Dr. BUCESCHI DAN

Programari

 

Vezi doctor

ortopedie-adulti-scaled-560x500 Alege un cabinet ortopedie specializat – alege libertatea de mișcare!

Ortopedia este o specialitate medicală chirurgicală care are în vedere tratarea, dar și prevenția și diagnosticarea tuturor afecțiunilor de la nivelul aparatului locomotor.

Astfel, orice afecțiune care afectează articulațiile, oasele, mușchii, tendoanele și nervii poate fi tratata corespunzător cu ajutorul unui cabinet ortopedie, precum cel din cadrul clinicii UpMedical din București.

Ortopedia este specialitatea care are grijă de mobilitatea întregii familii – de la diformități ale coloanei vertebrale la copii la intervenții chirurgicale pentru adulți și tratamentul artrozei în cazul populației în vârstă.

Clinica de ortopedie UpMedical este clinica potrivită pentru întreaga familie – de la mic la mare!

Beneficiază chiar acum de tratamente ortopedice realizate la cele mai înalte standarde din industrie!

Preturi servicii cabinet ortopedie

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil

11223344 Alege un cabinet ortopedie specializat – alege libertatea de mișcare!
Denumire serviciuPret
Consultatie Ortopedie cu bilet de trimitere0 lei
Consultatie ortopedie280 lei
Control ortopedie180 lei
Infiltratii intraarticulare antiinflamator350 lei
Infiltratie articulara cu solutie vascoelastica (acid hialuronic)1100 lei
Infiltratie Pachet Acid Hialuronic + 1 eprubeta Ser1500 lei
Infiltratie articulara cu ser ACRS (Sanakin)1500 lei
Infiltratie Ser780 lei

De ce să apelezi la clinica ortopedie UpMedical?

Afecțiunile sistemului locomotor sunt una dintre caracteristicile principale ale înaintării în vârstă. Tocmai din acest motiv, clinica ortopedică din București UpMedical oferă pacienților planuri de tratament și recomandări medicale eficiente, realizate de adevărați specialiști în domeniu.

Desigur, fiecare pacient se va bucura de îngrijire medicală individualizată, aceasta fiind esențială în tratamentul afecțiunilor de natură ortopedică, dar mai ales în recuperarea medicală ulterioară.

Totodată, în clinica UpMedical poți beneficia de consultații și servicii de ortopedie cu bilet de trimitere (în București) eliberat de medicul de familie. În baza acestui bilet de trimitere, consultațiile și serviciile medicale pot fi decontate de CAS.

Serviciile de ortopedie oferite în cadrul clinicii UpMedical sunt bazate pe tehnici și tratemente moderne, minim-invazive, precum infiltratiile intraarticulare cu:

 • Acid Hialuronic
 • Ser
 • ACRS Sanakin

Prin urmare, pacienții au garanția vindecării corespunzătoare și a unei perioade de recuperare medicală scurtă.

Ce sunt infiltrațiile articulare de care poți beneficia în clinica de Ortopedie UpMedical?

Infiltrațiile articulare reprezinta procedee moderne, neagresive, de scurtă durată și au rolul de a trata afecțiunile de natură articulară. Acestea sunt reprezentate de infilitrațiile articulare cu: – antiinflamator, cu soluție vâscoelastică (acid hialuronic și acid hialuronic combinat), cu ser ACRS sau infiltrații articulare cu Ser.

În urma unei consultații ortopedie, specialiștii UpMedical îți pot recomanda asemenea infiltrații articulare pentru a întârzia necesitatea realizării unei artroplastii, aceasta din urmă fiind o intervenție chirurgicală (opusul infiltrațiilor articulare).

 • Infiltrațiile articulare cu ser ACRS pot fi recomandate în urma unei consultații ortopedie pentru tratamentul fasciitei plantare, maladiei Haglund, epicondilitei, tendinopatiilor (rotuliană, achileană, de mușchi tibial posterior și de mușchi peronier scurt), bursitei cronice de umăr și sindromului de tract ilio-tibial.
 • Infiltrațiile articulare tip Ser pot fi realizate într-o clinică ortopedie pentru tratamentul condromalaciei (umăr, șold, genunchi, articulații), tendinopatii cronice diagnosticate, precum și după operații chirurgicale la nivelul genunchiului și umărului.
 • Infiltrațiile cu soluțiile vâscoelastice pot fi realizate într-un cabinet ortopedie pentru tratamentul artrozei (umăr, șold, genunchi, pumn, articulații) și dupa intervențiile chirurgicale la nivelul genunchiului.
 • Infiltrațiile cu antiinflamator pot fi realizate în clinica ortopedică din București UpMedical pentru a trata epicondilite, artroza, fasciita plantară, discopații vertebrale, tendinopatii, bursita trohanteriană, etc.

Aceste proceduri de infiltratii intraarticulare au multiple beneficii: 

 

 1. Reducerea durerii: Infiltratiile intraarticulare pot ajuta la reducerea durerii asociate cu afecțiuni precum artrita, tendinita sau bursita.
 2. Ameliorarea inflamației: Prin administrarea unor medicamente antiinflamatoare în articulație, inflamația poate fi redusă, ceea ce duce la ameliorarea simptomelor și la o mai bună funcționare a articulației.
 3. Efecte rapide: Beneficiile infiltratiilor intraarticulare pot fi observate în general destul de rapid, de obicei în câteva ore până la câteva zile după procedură.
 4. Evitarea tratamentului oral: Pentru anumite condiții, administrarea unor medicamente direct în articulație poate fi mai eficientă și poate evita efectele secundare ale medicamentelor administrate oral.
 5. Facilitarea fizioterapiei: Reducerea durerii și inflamației prin infiltratii intraarticulare poate facilita participarea pacientului la programul de recuperare fizioterapeutică.
 6. Evitarea intervențiilor chirurgicale: În unele cazuri, infiltratiile intraarticulare pot amâna sau chiar evita necesitatea unei intervenții chirurgicale mai extinse.
 7. Tratament minim invaziv: Procedura de infiltratie intraarticulară este minim invazivă și de scurtă durată, necesitând doar o mică puncție a pielii. 
 • Este important să subliniem că beneficiile infiltratiilor intraarticulare pot varia în funcție de afecțiunea tratată și de răspunsul individual al pacientului. Decizia de a efectua o infiltratie intraarticulară și alegerea medicamentului potrivit sunt luate în urma unei evaluări atente de către medicul specialist. 

Vizita la medicul ortoped este esențială pentru menținerea sănătății și mobilității sistemului musculo-scheletic.

Acest specialist se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor legate de oase, articulații, mușchi și ligamente. Prin vizite regulate la ortoped, putem depista și trata în stadii incipiente probleme precum osteoartrita, tendinita sau leziuni sportive. Un diagnostic precoce ajută la prevenirea complicațiilor și reduce durerea și disconfortul. De asemenea, medicul ortoped poate oferi sfaturi privind exercițiile fizice și îngrijirea corectă pentru a menține sănătatea articulațiilor și oaselor. Vizita la medicul ortoped contribuie la o viață activă și sănătoasă.

Poți beneficia de toate aceste servicii medicale în cabinetul de ortopedie al clinicii UpMedical din București! Poți realiza cu ușurință o programare online sau la telefon, în funcție de preferințe. Totodată, îți stăm la dispoziție dacă ai nevoie de sfaturi sau informații suplimentare privind serviciile noastre de ortopedie.

11223344 Alege un cabinet ortopedie specializat – alege libertatea de mișcare!