Dr. BREHA ANCA

Programari

 

Vezi doctor

Dr. CEBAN ION

Programari

 

Vezi doctor

Cardiologie-1024x645 Cardiologie

Nu amana vizitele la medicul cardiolog!

Fa o programare pentru o Evaluare Completa a Inimii tale!

Afectiunile cardiovasculare au o incidenta tot mai mare in prezent. Diagnosticarea precisa, din timp si tratarea eficienta a afectiunilor cardiace previn aparitia complicatiilor si a decesului prematur.

Departamentul de cardiologie din cadrul clinicii UpMedical ofera pacientilor ingrijire de calitate, servicii medicale prompte si personal dedicat, supraspecializat.

Clinica privata UpMedical are in dotare aparatura de ultima ora pentru a depistarea si prevenirea aparitiei bolilor cardiace:

 • ECOGRAFIE CARDIACA TDI  – Tissue Doppler Imaging
 • HOLTER monitorizare tensiune arteriala si ritm cardiac (EKG)

Profita si tu de Pachetele complete de evaluare a inimii tale!

Preturi Speciale pentru Pensionari!

Consultatia include:

 • electrocardiograma (EKG)
 • monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale (TA)
 • diagnostic si plan de tratament

Preturi servicii cardiologie

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil

11223344 Cardiologie
Denumire serviciuPret
Consultatie Cardiologie280 lei
Consultatie Cardiologie cu Electrocardiograma330 lei
Control cardiolog (pana in 30 de zile de la consult)180 lei
Electrocardiograma de repaus cu interpretarea medicului cardiolog (EKG)120 lei
Holter TA 24h interpretare300 lei
Holter EKG 24h interpretare350 lei
Holter EKG 48h interpretare550 lei
ECOGRAFIE CARDIACA420 lei
ECOGRAFIE CARDIACA - REDUCERE PENSIONARI390 lei
Pachet: CONSULT + EKG + Masurare TA+ ECOGRAFIE CARDIACA630 lei
Pachet: CONSULT + EKG + Masurare TA+ ECOGRAFIE CARDIACA - REDUCERE PENSIONARI570 lei

Ce boli cardiovasculare poti preveni cu ajutorul serviciilor de cardiologie?

Cardiologia moderna cuprinde metode rapide si eficiente de depistare a afectiunilor si bolilor, in vederea prevenirii sau tratamentului acestora. Bineinteles, preventia este mereu cel mai bun lucru pe care il poti face.

Astfel, cu ajutorul acestui cabinet de cardiologie din Bucuresti, poti depista si/sau preveni urmatoarele:

 • Disfunctiile cardiace, precum insuficienta cardiaca si hipertensiunea arteriala.
 • Bolile infectioase cardiace, precum miocardita si endocardita.
 • Bolile valvulare.
 • Aritmiile cardiace.
 • Bolile coronariene.

Desigur, toate cele mentionate includ nenumarate boli si afectiuni. Rolul serviciilor de cardiologie este de a le depista cu exactitate. Tocmai de aceea, este recomandat sa te programezi pentru un consult cardiologie cel putin o data pe an.

Cum stii ca trebuie sa vezi un cardiolog?

Exista mai multe simptome care pot marca prezenta unei afectiuni care necesita atentia unui cardiolog. Cateva dintre acestea sunt urmatoarele: 

 • Nivel crescut de colesterol – acesta poate fi descoperit in cadrul laboratorului nostru de analize medicale. Pe langa un consult cardiologie anual, se recomanda si efectuarea de analize medicale cu aceeasi frecventa. 
 • Stari de lesin sau pierderea starii de constiinta – atunci cand acestea apar fara motiv, in contextul unui stil de viata normal, vizita la un cardiolog este necesara. 
 • Dispneea – sau senzatia de lipsa de aer, caracterizata de persoane ca respiratie ingreunata. 
 • Dureri in piept – atunci cand acestea apar la intervale regulate si/sau sunt frecvente, vei avea nevoie de servicii de cardiologie pentru a elimina orice fel de dubiu. 
 • Ritm cardiac rapid sau palpitatii/intreruperi in activitatea cardiaca – este esential sa-ti cunosti ritmul cardiac. Din fericire, in ziua de astazi exista multe accesorii si gadget-uri la care poti apela pentru o estimare constanta a ritmului cardiac. 
 • Dureri de cap frecvente, aparent fara cauza – desigur, iti poti da seama atunci cand o durere de cap are sau nu o cauza clara. In cazul in care cauza nu este clara, va trebui sa apelezi la o clinica cardiologie. 
 • Modificari si/sau cresteri ale tensiunii arteriale – este recomandat, ba chiar important sa ai un aparat de masurare a tensiunii arteriale in locuinta. Odata cu inaintarea in varsta, acesta va deveni util, implicit utilizat frecvent. 

Apeleaza chiar acum la o clinica cardiologie Bucuresti de specialitate!

Echipa de medici UpMedical este o echipa supraspecializata gata sa-ti ofere ajutorul necesare pentru a preveni sau trata o afectiune cu succes. Departamentul nostru de cardiologie lucreaza indeaproape cu celelalte departamente, tocmai pentru ca pacientii nostri sa se bucure de planuri de tratament complete, adecvate!

Serviciile de cardiologie sunt esentiale pentru bunastarea oricarei persoane. Orice palpitatie ar trebui pusa sub semnul indoielii. Vizita la un medic cardiolog iti va oferi un raspuns clar – anume confirma prezenta unei probleme medicale sau pur si simplu a nivelului de stres crescut.

Anxietatea afecteaza muschiul inimii la fel de mult ca anumite afectiuni. Desi intr-un mediu strict medical, un cardiolog supraspecializat iti poate oferi sfaturi si recomandari privind si anxietatea, de regula, se va recomanda interactiunea cu un specialist in psihologie.

Din grija pentru sanatatea ta!

Nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de ajutor sau sa faci o programare (online sau la telefon) daca ai nevoie de servicii de cardiologie!