Dr. OREZANU ANCA

Programari

 

Vezi doctor

Dr. PARVULETU-ALI SAPHIA

Programari

 

Vezi doctor

Ecografie-urmarire-sarcina-scaled-560x500 Nu amâna controlul ginecologic – previne și tratează afecțiunile în cabinetul de ginecologie din clinica UpMedical București!

Nu amana controlul ginecologic! Este important să mergem la ginecolog. Iata cateva motive:

 • Controlul periodic: Un control ginecologic regulat este esențial pentru a verifica sănătatea aparatului reproducător feminin. Medicul ginecolog poate identifica eventualele afecțiuni sau probleme de sănătate în stadii incipiente și poate interveni prompt.
 • Prevenție și screening: Medicul ginecolog poate efectua diferite teste și analize pentru a depista afecțiuni precum cancerul de col uterin, cancerul ovarian sau cancerul mamar. Aceste teste de screening pot ajuta la detectarea precoce a acestor boli și la creșterea șanselor de vindecare.
 • Planificare familială și contracepție: Medicul ginecolog poate oferi consultanță și informații privind metodele contraceptive și poate ajuta la alegerea celei mai potrivite pentru fiecare femeie. De asemenea, ginecologul poate oferi sfaturi privind planificarea unei sarcini și poate monitoriza evoluția unei sarcini.
 • Menopauza și tulburările menstruale: Medicul ginecolog poate oferi sfaturi și tratament pentru gestionarea simptomelor menopauzei și poate investiga și trata tulburările menstruale sau disfuncțiile hormonale. In aceste situatii, este importanta colaborarea interdisciplinara cu specialitatea Endocrinologie. In clinica UpMedical vei regasi o echipa de profesionisti in ginecologie si endocrinologie, ce vor monitoriza atent evolutia ta.
 • Infertilitate: Ginecologul poate efectua investigații și poate oferi consiliere pentru cuplurile care întâmpină dificultăți în conceperea unui copil. De asemenea, poate recomanda tratamente sau intervenții pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme. Si in acest caz colaborarea cu medicii endocrinologi din clinica UpMedical este esentiala!

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să mergem la ginecologie. Nu amana controlul ginecologic! Un control regulat la ginecolog este important pentru a ne asigura că avem o bună sănătate reproductivă și pentru a preveni sau trata eventuale afecțiuni.

In clinica UpMedical Bucuresti punem accent pe Screeningul anual și diagnosticul afecțiunilor mamare și ginecologice. Cu tehnologie de ultimă oră si medici supraspecializați, oferim un diagnostic de încredere!

Investigatii ce pot fi efectuate in clinica UpMedical Bucuresti:

 • Consult ginegologic amanuntit
 • Control senologic (examinarea sânilor)
 • Ecografia mamara
 • Testul Babeș-Papanicolau
 • Ecografie transvaginală
 • Examen de secreție vaginală
 • Colposcopie; examen histopatologic
 • Testare HPV
 • Ecografie urmarire sarcina
 • Rejuvenare vaginala

Nu amana controlul ginecologic! Controlul ginecologic periodic rămâne cea mai bună metodă de prevenție și tratament incipient pentru femei.

Astfel am creat pentru tine pachetele de prevenție care includ cele mai importante investigații ginecologice recomandate femeilor.

Ginecologie estetică

Preturi servicii clinică ginecologie

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil

11223344 Nu amâna controlul ginecologic – previne și tratează afecțiunile în cabinetul de ginecologie din clinica UpMedical București!
Denumire serviciuPret
SERVICII GINECOLOGIE
Consultatie de specialitate (include si recoltare)280 lei
Control Medic Specialist180 lei
Pachet Consult + Control450 lei
Ecografie mamara bilaterala370 lei
Ecografie Mamara Bilaterala PENSIONAR REDUCERE320 lei
Ecografie mamara unilaterala220 lei
Ecografie Mamara Unilaterala PENSIONAR REDUCERE220 lei
Ecografie transpelviana270 lei
Ecografie transvaginala270 lei
Ecografie urmarire sarcina270 lei
Ecografie urmarire sarcina Trimestrul 3300 lei
Examinarea sanilor si a axilelor (examen senologic)220 lei
Colposcopie -procedura ginecologie270 lei
Babes - Papanicolau mediu lichid150 lei
Biopsie mamara sub Ghidaj Ecografic770 lei
Montare sterilet (cu sterilet inclus) sub ghidaj ecografic490 lei
Suprimare (scoatere) sterilet sub ghidaj ecografic390 lei
PACHET GINECO ESENTIAL - Consult si Eco Transvaginala460 lei
PACHET BAZA PLUS Contine: Recoltare si Testare Papanicolau (fara consultatie) + Ecografia transvaginala + Ecografie mamara bilaterala770 lei
PACHET BREAST Contine: Consultatia Senologica (examinare sani + axile) + Ecografie mamara bilaterala440 lei
PACHET COMPLEX Contine: Consultatia Ginecologica +Testare Papanicolau + Ecografia transvaginala960 lei
PACHET ECO PLUS Contine: Consultatie Ginecologica + Ecografia transvaginala + Ecografie mamara bilaterala820 lei
PACHET SCREENING CANCER DE SAN Contine: Consultatie Senologica + Ginecologica + Ecografie mamara bilaterala680 lei
PACHET intrerupere s. medicamenos Contine: Consultatie + Ecografie diagnostica + Administrare terapie + Ecografie control880 lei
PACHET SCREENING CANCER CERVICAL (ANAMNEZA, TUSEU VAGINAL, ECO TV, TEST PAP, HPV ADN DETECTARE RISC880 lei
REJUVENARE VAGINALA ESTETICA GINECOLOGIEPret
TERAPIE CU PLASMA PROPRIE
1 sedinta Plasma proprie- intravaginal *1 eprubeta990 lei
Pachet 3 sedinte Plasma proprie intravaginal *3 eprubete2600 lei *la plata integrala
TERAPIE CU PLASMA PROPRIE - SANAKIN
1 sedinta Sanakin *1 eprubeta1500 lei
Pachet: 3 sedinte *3 eprubete4000 lei *la plata integrala
TERAPIE LASER CO2PRET SEDINTA
1 sedinta1500 lei
Pachet 1 sedinta Laser + 1 PRP2000 lei
Pachet 3 sedinte3000 lei
Pachet 3 sedinte Laser + 3 PRP4500 lei
TRATAMENT VAGINISM TOXINA BOTULINICA - 1 sedinta2750 lei

Ce este obstetrica în ginecologie?

Obstetrica are în vedere supravegherea pacientului în timpul a trei perioade esențiale – sarcină, naștere, dar și postpartum. În cadrul clinicii de ginecologie București UpMedical sunt oferite următoarele servicii de natură obstetricala:

 • Diagnosticarea sarcinii.
 • Monitorizarea clinică, de laborator, dar și ecografică în timpul sarcinii.
 • Investigarea cauzelor de infertilitate.
 • Depistarea anomaliilor cromozomiale.

Serviciile menționate sunt oferite într-un cabinet ginecologic în baza unor seturi de analize de laborator specializate, precum Virusologie și Serologie Antivirală, Bacteriologie și Serologie Antibacteriană, Fertilitate și Determinări Hormonale, dar și prin intermediul investigațiilor ecografice în timpul sarcinii și ovulației.

Când ai nevoie de un control ginecologic?

Medicul ginecolog recomandă realizarea unui control ginecologic anual după începerea vieții sexuale a pacientei (în perioada de fertilitate, marcată de ciclu menstrual), chiar dacă nu există simptome.

Frecvența vizitelor la un cabinet de ginecologie trebuie să continue și în timpul sau după menopauză. Contrar opiniei populare, riscul de cancer (ovarian și de sân) crește odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, serviciile unei clinici de ginecologie sunt necesare de-a lungul vieții unei femei.

Ar trebui să faci și un test Babeș-Papanicolau?

Testul Papanicolau, deseori la un preț avantajos, este esențial în prevenirea și mai apoi tratarea unor afecțiuni care pot deveni serioase. Mai exact, testul Babeș-Papanicolau poate depista cancerul de col uterin în stadiile sale incipiente, precum și anumite stări precanceroase care pot fi periculoase pentru pacientă.

Un medic ginecolog specialist va recomanda, pe lângă o consultație ginecologică anuală, și realizarea unui test Babeș-Papanicolau cu aceeași frecvență. Testul este unul precis, cu o incidență de sub 10% a rezultatelor fals-negative.

Beneficiază de o consultație ginecologie în clinica UpMedical cu bilet de trimitere!

Clinica UpMedical oferă pacientelor posibilitatea de a beneficia de consultații și servicii aferente specializării medicale ginecologie decontate de CAS, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie.

11223344 Nu amâna controlul ginecologic – previne și tratează afecțiunile în cabinetul de ginecologie din clinica UpMedical București!