Dr. ANDREI OREZANU

Programari

 

Vezi doctor

Dr. ALEXANDRU CATOIU

Programari

 

Vezi doctor

UROLOGIE-poza-600x600 Consultații și servicii urologie – alege clinica UpMedical!

Urologia are în vedere diagnosticarea și tratarea afecțiunilor aferente sistemului reproductiv masculin, dar și tractului urinar (atât la bărbați, cât și la femei).

Afecțiunile care necesită o consultație U urologie, eventual un plan de tratament cuprinzător afectează mai multe organe – rinichiul, ureterul, vezica urinară, uretra, penisul, prostata și testiculele. Dat fiind faptul că majoritatea afecțiunilor pot avea un impact direct asupra sistemului reproductiv masculin, este de la sine înțeles de ce trebuie să apelezi la un cabinet specializat in urologie din București cu servicii moderne!

Beneficiază chiar acum de un consult urologic cu bilet de trimitere!

Serviciile și consultațiile care pot fi realizate în cabinetul de urologie UpMedical pot fi decontate de CAS în baza unui bilet de trimitere eliberat de către medicul tău de familie. Astfel, îți putem oferi o consultație urologie gratuita cu trimitere de la Medicul de familie, dar mai ales realizată la cele mai înalte standarde din domeniu.

Preturi servicii cabinet urologie

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil

11223344 Consultații și servicii urologie – alege clinica UpMedical!
Denumire serviciuPret
Consult Medic Urolog Specialist decontare CAS0 lei
Consult Medic Urolog Specialist280 lei
Control Medic Urolog Specialist180 lei
Ecografie Prostata270 lei
Ecografie Prostata - PENSIONARI REDUCERE220 lei
Ecografie Testiculara330 lei
Ecografie Testiculara - PENSIONARI REDUCERE270 lei
Ecografie tract urinar (rinichi, vezica urinara, cai urinare)330 lei
Ecografie tract urinar (rinichi, vezica urinara, cai urinare) - PENSIONARI REDUCERE270 lei
Pachet Promo Consultație urologie + Ecografie tract urinar440 lei
Pachet Promo Consultație urologie + Ecografie tract urinar -PENSIONARI REDUCERE400 lei
Pachet Promo Consultație urologie + Ecografie Testiculara440 lei
Pachet Promo Consultație urologie + Ecografie Testiculara - PENSIONARI REDUCERE400 lei
Pachet Promo Consultație urologie + Ecografie Prostata440 lei
Pachet Promo Consultație urologie + Ecografie Prostata - PENSIONARI REDUCERE400 lei
Pachet Promo Consultație urologie + Ecografie Prostata - Ecografie Tract Urinar660 lei
Pachet Promo Consultație urologie + Ecografie Prostata - Ecografie Tract Urinar - PENSIONARI REDUCERE620 lei
Pachet Complet Consultație urologie + Eco tract urinar, prostate, testiculara840 lei
Pachet Complet Consultație urologie + Eco tract urinar, prostate, testiculara -PENSIONARI REDUCERE740 lei
Referat Medical120 lei

Când trebuie să apelezi la un medic urolog?

Vei avea nevoie de o consultație urologie, implicit de atenția pe termen lung a unui medic specialist, atunci când suferi de simptome precum disfuncții erectile, dureri în timpul urinării, urină tulbure, frisoane și/sau febră, dureri la nivelul abdomenului inferior și în cazul micțiunilor infrecvente sau chiar lipsa acestora.

În cazul bărbaților, aceștia vor apela la serviciile unui cabinet urologie în cazul afecțiunilor precum prostata mărită, cancer de prostată, cancer de testicule, disfuncții erectile și hematurie.

În cazul femeilor, sfatul unui doctor urolog este necesar atunci când apar probleme la urinare sau afecțiunea cunoscută sub numele de prolaps vaginal.

Care sunt bolile care pot fi tratate într-o clinica de urologie?

Există mai multe boli care pot fi tratate în cabinetul de urologie din București al clinicii UpMedical. Acestea sunt fimoza (atât la copii, cât și la adulți), infecțiile urinare (la copii și adulți), adenomul de prostata, prolapsul genital, litiaza renală, precum și cancerul de prostată, rinichi sau testicular.

Desigur, tratamentul corespunzător și eficient al afecțiunilor menționate se poate realiza numai în urma unei consultații urologie realizate de către un specialist. Doar acesta poate pune la punct un plan de tratament și de recuperare favorabil pentru pacient!

La ce te poți aștepta în urma unui consult într-un cabinet de urologie?

In functie de recomandarile medicului, recoltarea pentru coprocultura si examen coproparazitologic se face in momentul in care scaunul este disponibil, si se urmareste prelevarea de material fecal din zone diverse ale scaunului. Se foloseste numai spatula furnizata odata cu coprorecoltorul (recipientul) cumparat de la farmacie sau primit de la medic si se evita contaminarea probei cu apa din vasul de WC sau cu urina, deoarece acestea pot influenta rezultatele.

Există patru pași necesari în urma unei consultații de urologie, doi dintre care sunt recomandări ulterioare. Totul începe cu anamneza, anume analizarea istoricului medical al pacientului și al familiei sale, simptomelor de care pacientul suferă, dar și examinarea medicamentelor administrate de acesta în prezent (dacă se aplică).

Apoi, un doctor urolog va realiza și un examen fizic asupra zonelor genitale și a rectului.

În urma anamnezei și a examenului fizic, doctorul urolog poate recomanda realizarea unor analize de sânge sau a unor investigații imagistice pentru a facilita depistarea afecțiunii, dacă aceasta există. După caz, vei fi nevoit să faci o ecografie, un examen IRM, o tomografie computerizată sau o scintigrafie renală sau osoasă.

Mai multe informatii despre Ecografie Urologie puteti gasi aici.

Consultație de urologie realizată din cei patru pași are rolul de a depista și diagnostica cu succes afecțiunile posibile. După diagnostic, medicul urolog va pune la punct un plan de tratament individual, conceput special pentru pacient și pentru afecțiunea de care acesta suferă (implicit pentru ameliorarea simptomelor).

De ce este important un consult la Medicul Urolog?

Vizita la medicul urolog este de o importanță vitală pentru sănătatea noastră. Acest Medic specialist se concentrează pe evaluarea și tratarea afecțiunilor sistemului urinar și reproducător la bărbați și femei. Prin vizite regulate la urolog, putem depista și trata în stadii incipiente afecțiuni precum infecții urinare, litiaza renală, tulburări ale prostatei sau cancerul urologic. Un diagnostic precoce crește șansele unui tratament reușit și ameliorează simptomele. De asemenea, medicul urolog ne poate oferi sfaturi pentru menținerea sănătății urinare și reproductive.

Nu amana vizita la Medicul Urolog! Suna chiar acum pentru o programare la urologie în București la clinica UpMedical – aceasta poate fi realizată atât gratuit decontata cu Bilet de trimitere, cat si in regim cu plata.

11223344 Consultații și servicii urologie – alege clinica UpMedical!