Dr. SERB MIHAELA MARIA

MEDIC SPECIALIST PSIHIATRU

Consultatii decontate CAS

Programari

 

Vezi doctor

Dr. MIHAELA  TUDORACHE 

MEDIC SPECIALIST PSIHIATRU

Consultatii cu plata

Programari

 

Vezi doctor

psihiatrie-mare-600x400 Ai grijă de sănătatea ta mintală – alege cabinetul de Psihiatrie al clinicii UpMedical!

Consultatii Psihiatrie decontate cu bilet trimitere CAS

Conform estimărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în urmatorii ani, DEPRESIA va fi a doua cauză de mortalitate, imediat după afecţiunile cardiovasculare. Se poate spune că DEPRESIA este boala secolului!

Stări de îngrijorare fără motiv, sentimentul de a fi copleşit chiar şi de activităţi obişnuite, lipsa apetitului, insomniile, plânsul cu usurinta, aparitia frustrarii din motive minore, sunt câteva din cele mai frecvente simtome ale depresiei.

Primul pas in a scapa de depresie este vizita la medicul Psihiatru care iti va recomanda terapia ta personalizata.

Interacțiunea cu un psihiatru este necesară deoarece bolile mintale și tulburările psihice afectează în mod direct viața unei persoane din toate punctele de vedere.

Nu ezita! Ai grijă de sănătatea ta mintală și apelează la un medic psihiatru specialist din clinica UpMedical. Suntem alături de tine pentru a te ajuta să duci o viață normală, sănătoasă!

Preturi servicii cabinet psihiatrie

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil

11223344 Ai grijă de sănătatea ta mintală – alege cabinetul de Psihiatrie al clinicii UpMedical!
Denumire serviciuPret
Consult psihiatrie cu bilet de trimitere CASgratuit
Consult psihiatrie280 lei
Control psihiatrie180 lei
Certificat A5150 lei

Care sunt câteva dintre afecțiunile care necesită atenția unui medic psihiatru?

Printre cele mai cunoscute boli psihice și tulburări mintale care necesită atenția unui doctor psihiatru se numără tulburările de dezvoltare neurologică, schizofrenice, psihozele, tulburările bipolare, depresia, anxietatea, tulburări de top obsesiv-compulsiv, generate de stres sau traume, disociative, cu manifestări, de alimentație, de urinare, tip somn-veghe, disfuncții sexuale, disforie de gen, precum și tulburari de control, neurocognitive, de personalitate și parafilice, etc.

După cum poți observa, specializarea cunoscută ca și psihiatrie nu este deloc una simplă. Astfel, sfaturile și recomandările persoanelor care nu pot fi considerate specialiști în acest domeniu nu ar trebui luate în considerare.

Pentru a garanta depistarea și tratamentul corespunzător al unei afecțiuni sau boli mintale, trebuie să apelezi doar la un doctor psihiatru!

Cand ar trebui să faci o programare la o clinică de psihiatrie?

Există o serie de simptome care necesită un consult psihiatric. Totuși, acestea nu indică neapărat prezența unei afecțiuni sau tulburără psihiatrice. Printre acestea se numără:

  • Scăderea nivelului de funcționalitate socio-profesional.
  • Lipsa de energie sau oboseala.
  • Stări de energie în exces.
  • Senzație prelungită de singurătate.
  • Nivel de iritabilitate și sensilibitate crescut.
  • Dificultăți privind capacitate de concentrare, de gândire logică, de memorie, dar și de luare a deciziilor.
  • Schimbări drastice de dispoziție și la nivel de comportament.
  • Apatia.
  • Apariția problemelor la nivelul somnului (insomnie sau oboseală excesivă care cauzează o nevoie acută de somn).
  • Schimbări la nivelul apetitului.

Cele menționate pot fi semnul unei afecțiuni psihiatrice. Desigur, un diagnostic corect și prompt poate fi realizat doar în cadrul unui cabinet de psihiatrie!

Cum să te pregătești corespunzător pentru un consult psihiatric?

Înainte de a onora programarea la clinica de psihiatrie din Bucureși UpMedical, este esențial să știi cum anume va decurge controlul psihiatric. O oarecare pregătire în prealabil este necesară pentru a ajuta doctorul psihiatru în depistarea unei posibile afecțiuni.

Astfel, în interiorul unui cabinet de psihiatrie ți se va analiza starea de spirit, istoricul familiei tale privind existența bolilor mintale, tratamentele psihiatrice urmate în trecut, tratamentele de tip medicamentos urmate în trecut, manifestări sau simptome care pot fi asociate cu anumite boli sau tulburări psihice, precum și îngrijorări personale pe care le ai.

Un prim pas în tratamentul unei boli psihice și în recuperare este conștientizarea faptului că problema/afecțiunea de care suferi poate fi tratată cu ajutorul unui medic psihiatru. Cabinetul de psihiatrie din București UpMedical îți pune la dispoziție adevărați specialiști în domeniu care îți vor recomanda fie psihoterapie, fie tratamente medicamentoase, în funcție de boala de care suferi sau de simptomele pe care le prezinți.

Nu ezita să te programezi la un consult psihiatric chiar astăzi dacă simți nevoia! Echipa cabinetului de psihiatrie UpMedical te poate ajuta să ai grijă de sănătatea ta mintală!

11223344 Ai grijă de sănătatea ta mintală – alege cabinetul de Psihiatrie al clinicii UpMedical!