Dr. Dragan Elena

Programari

 

Vezi doctor

Dr. Pechianu Magdalena

Programari

 

Vezi doctor

TRATAMENT DIABET

Medicul specialist in Diabet si Boli de Nutritie al clinicii UpMedical te poate ajuta să:

  • Obții un echilibru metabolic corespunzător (cu ajutorul dietei și unui tratament medicamentos)
  • Previi complicațiile de natură acută și cronică
  • Tratezi cu succes diferite afecțiuni – boli cardiovasculare, nefropatia, polineuropatia diabetică și multe altele
  • Atingi o greutate optimă (prin intermediul dietelor personalizate)

Cabinetul de diabetologie al clinicii UpMedical îți mai oferă:

  • Recomandare si interpretare analize medicale
  • consiliere nutrițională realizata de catre medicul diabetolog

Tratamentul, dar mai ales prevenția sunt foarte importante în diabetologie. Succesul acestora necesită deseori o abordare multidisciplinară! Aceasta are rolul de a ajuta pacienții să gestioneze corespunzător complicațiile diabetului – complicații care pot fi foarte grave și care necesită atenția unui medic specialist in diabet.

Clinica UpMedical îți pune la dispoziție un cabinet de Diabet în București, echipat cu profesioniști care te pot ajuta să-ți gestionezi afecțiunile medicale. Pe lângă ajutorul unui medic diabetolog, poți beneficia și de medici specialiști în oftalmologie, neurologie, cardiologie etc.

Colaborarea și comunicarea între aceste specialități medicale este crucială pentru a asigura o îngrijire optimă și individualizată pentru pacientul cu Diabet. Prin abordarea multidisciplinară, se poate obține o gestionare mai bună a diabetului, reducându-se riscul complicațiilor și îmbunătățindu-se calitatea vieții pacientului.

ACUM si consultatii si servicii Diabet DECONTATE prin Programul National de Diabet.

Preturi servicii diabet

Denumire serviciuPret
Consultatie pentru pacientii care vin cu Bilet de Trimitere, sau inscrisi in Programul National de Diabet0 lei
Consultatie Medic Diabetolog in regim cu plata330 lei
Control Medic Diabetolog200 lei
Pachet Consult + Control (pana in 14 zile)450 lei
Pachet Slabeste Sanatos START 2+1 gratis (3 consultatii)600 lei
Pachet Slabeste Sanatos GOLD 4+1 gratis (5 consultatii)1200 lei

Consultatii si servicii de DIABET în București DECONTATE prin Programul National de Diabet.

Preturi servicii cabinet Diabet

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil

Cum te poate ajuta un medic în cadrul unui cabinet diabetologie si boli de nutritie?

Medicul specialist în diabetologie te poate ajuta în trei moduri diferite:

  • Poate diagnostica prediabetul și pune la punct un tratament corespunzător pentru această afecțiune. În vederea diagnosticării cu succes este recomandată realizarea analizelor de sânge de cel puțin o dată pe an.
  • Poate oferi sfaturi privind regimul alimentar al unui pacient. Un medic care activează într-o clinică de diabet este specializat și în tulburări de alimentație și nutriție. Astfel, acesta poate oferi sfaturi relevante fiecărui pacient în funcție de condiția acestuia.
  • Nu în ultimul rând, un medic specialist în diabetologie poate diagnostica diabetul și te poate ajuta să ții sub control nivelul de glicemie al corpului tău. Evident, cel mai bun tratament îți poate fi oferit numai într-un cabinet de diabetologie București cu renume!

Care sunt factorii de risc și agravanți ai diabetului?

În cazul acestei afecțiuni, alimentația necorespunzătoare și sedentarismul sunt considerați cei mai importanți factori de risc și agravanți. Apoi, în ziua de astăzi, aceștia sunt foarte des întâlniți, mai ales în rândul tinerilor.

Tocmai din acest motiv, consultația unui medic diabetolog este esențială privind buna dezvoltare a organismului. Totodată, trebuie recunoscute și avantajele interacțiunii cu un cabinet diabetologie specializat. Acesta dispune de resursele și personalul necesar pentru a pune în practica abordarea multidisciplinară menționată anterior.

Astfel, pentru cele mai bune rezultate privind prevenția și tratamentul diabetului, nu ezita să apelezi la clinica UpMedical. Această clinica diabet poate fi găsită în București și oferă pacienților servicii la cele mai înalte standarde și la prețuri avantajoase.

Iată câteva dintre simptomele diabetului

Deși prediabetul este deseori caracterizat ca și silențios, diabetul este însoțit de mai multe simptome care ar trebui să motiveze vizita la un medic diabetolog.

Câteva dintre acestea sunt: urinare frecventă (mai ales în timpul nopții), senzație de sete, pierdere în greutate (nedeclanșată), senzație de foame la scurt timp dupa ce ati mancat, vedere încețoșată, stări de oboseală, piele foarte uscată, senzație de amorțeală sau furnicături la nivelul mâinilor și picioarelor.

Programează-te pentru o consultație de diabet si boli de nutritie

Te așteptăm în Clinica UpMedical – Centrul Medical Domenii

Adresa: Strada Locotenent Gheorghe Stalpeanu nr. 8