La UpMedical, suntem dedicați să vă oferim o experiență medicală de prim rang, unde expertii nostri și echipamentele de ultimă generație se întâlnesc pentru a vă asigura cea mai bună îngrijire posibilă. Descoperiți mai jos serviciile noastre de top în cadrul intervențiilor chirurgicale:


Chirurgie ORL – Oferim Claritate și Confort Respirator

Cu o echipă de experți ORL și tehnologii avansate cu radiofrecventa, efectuăm intervenții chirurgicale cu anestezie locala, precum:  excizia papilom/polip/chist de la nivelul limbii, faringe, buze, cavitate bucala – adulți; Secționare de fren lingual la copiii care au problema la pronunțarea literelor “s” sau “r” sau la sugarii care nu se pot alimenta; Cauterizare sangerare nazala – adulți și copii; Reducere cornete nazale ingrosate (turbinoreductie cu radiofrecventa)  pentru ameliorarea sforăitului și îmbunătățirea respirației – adulți; Micșorare amigdale cu radiofrecventa – adulți; Reconstrucție lob auricular in caz de ruptura adulți și copii cu vasta peste 7 ani; La UpMedical, punem accent pe comfortul pacientului și pe soluții personalizate pentru îmbunătățirea sănătății respiratorii.


Chirurgie Dermatologică 

Specialiștii noștri în dermatologie efectuează intervenții chirurgicale (clasice, electrocauter, radiofrecventa, laser) pentru a trata afecțiuni precum tumori cutanate, alunițe sau alte probleme ale pielii si mucoaselor. UpMedical vă ajută să vă redobândiți încrederea și să vă mențineți sănătatea pielii. Realizam examene histopatologice pentru acuratetea diagnosticului.


Chirurgie Ginecologică – Îngrijire Personalizată pentru Sănătatea Femeilor

Echipa noastră de ginecologi experimentați oferă servicii chirurgicale adaptate nevoilor individuale ale fiecărei paciente: excizii, cauterizari cu radiofrecventa.


Chirurgie Plastică – Soluții Avansate cu Aparatură Performantă

UpMedical oferă intervenții de chirurgie plastica si estetica utilizand tehnici de ultimă oră și aparatură de înaltă performanță: excizii, cauterizari: chist sebaceu, chist pilonidal, lipom gigant, avulsii, bandare hemoroizi, scleroterapie varice.

De asemenea, efectuam procedura de blefaroplastie estetica, numita si chirurgia pleoapelor.


Experiență, Încredere, Performanță – UpMedical la Îndemâna Dumneavoastră

La UpMedical, ne străduim să oferim pacienților noștri o experiență medicală integrată, bazată pe excelență și încredere. Contactați-ne pentru a programa o consultație și descoperiți cum putem contribui la îmbunătățirea stării dumneavoastră de sănătate. Suntem aici pentru dumneavoastră, de la prima vizită și până la recuperare.