Rejuvenarea facială cu laser: punct de referință în dermatologie 

Utilizarea laserului CO2 în rejuvenarea facială marchează o evoluție semnificativă în abordările dermatologice estetice. Acesta combină o putere extraordinară cu o versatilitate remarcabilă, deschizând un spectru larg de beneficii și posibilități de tratament pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale ale pielii și lifting facial.

Dacă te confrunți cu pete pigmentare, cicatrici, acnee, riduri sau un ton neuniform al pielii, rejuvenarea facială cu laser CO2 ar putea fi soluția ideală pentru tine.

Cum funcționează?

Prin stimularea producției de colagen, acesta promovează o întinerire naturală și continuă a pielii feței și gâtului. Laserul funcționează prin emiterea de impulsuri în modele fracționate, atingând straturile profunde ale pielii fără a afecta țesutul înconjurător. Astfel, ridurile adânci, textura pielii și cicatricile sunt îmbunătățite dramatic după un singur tratament.

De ce să alegem acest tratament?

  1. Reduce semnificativ ridurile și pielea lăsată: Prin încălzirea și stimularea pielii, laserul estompează ridurile, restabilind un aspect ferm și tonifiat.
  2. Diminuează petele de pigmentare: Eficient în a uniformiza culoarea pielii și a reduce petele pigmentare cauzate de soare, vârstă sau alte afecțiuni.
  3. Estomparea cicatricilor: Această metodă este eficientă atât pentru cicatrici, inclusiv cele post-acnee, cât și pentru vergeturi.
  4. Textura pielii îmbunătățită: Rezultatele includ o piele cu o textură mai fină și un aspect general îmbunătățit.
  5. Timp de recuperare redus: Pacienții pot reveni la activitățile normale într-un timp relativ scurt, de 3-5 zile.
  6. Rezultate pe termen lung: Îmbunătățiri continue timp de până la șase luni după procedură.

Pregătirea pentru tratament:

  • Consultație: Ne vedem pentru o evaluare atentă și vă ascultăm povestea, alegând împreună ce e mai bine pentru fiecare.
  • Plan personalizat: Înțelegem că fiecare dintre voi este unic. Prin urmare, tratamentul va fi personalizat pentru a se potrivi perfect cu nevoile și circumstanțele specifice fiecăruia dintre voi.

Pentru preturi accesati acest link