Sanakin

Inovație în tratamentul medical: Ce este Sanakin®?

Sanakin® este e procedură terapeutică regenerativă minim invazivă. Tehnologia reprezintă o revoluție pentru tratamentul diverselor afecțiuni de ortopedie, dermatologie, estetică, stomatologie și ginecologie.

Infiltrațiile Sanakin®  sunt o procedură medicală minim invazivă care utilizează un ser regenerator obținut natural din sângele pacientului, cu scopul de a trata inflamațiile și de a promova regenerarea țesuturilor. Acest ser este cunoscut sub denumirea de ACRS (Autologous Cytokine Rich Serum). Conține concentrații mari de citokine, care sunt molecule proteice cu efect anti-inflamator.  Are o concentrație de factori de creștere de până la 15 ori mai mare comparativ cu sângele nativ, contribuind astfel semnificativ la regenerarea țesuturilor.

Aceste proprietăți de susținere a regenerării țesuturilor fac tehnologia Sanakin ideală pentru utilizare în domeniul dermatologiei estetice.

De ce este Sanakin® diferit de PRP?

Deși asemănătoare cu metoda PRP (Plasma bogată în trombocite) din punct de vedere tehnic, se distinge prin eficiența superioară în extragerea și utilizarea factorilor de creștere și a celulelor cu potențial regenerativ. Această diferențiere crucială îi conferă Sanakin® o capacitate mai mare în stimularea proceselor naturale de regenerare a țesuturilor.

Sanakin® nu conține aditivi artificiali în compoziție, eliminând riscul de reacții alergice și efecte adverse pe durata întregului tratament.

O revoluție în dermatologia estetică 

Sanakin® ACRS aduce o revoluție în dermatologia estetică, oferind soluții regenerative pentru problemele precum alopecia, acneea și semnele îmbătrânirii pielii, inclusiv pentru zona pieptului, care are puține tratamente disponibile.

Aplicații în dermatologie și estetică

Rejuvenarea pielii

Acest tratament minim invaziv este ideal pentru cei care caută o soluție naturală pentru rejuvenare și a combate semnele îmbătrânirii. Serul stimulează producția de colagen și reglează procesele inflamatorii, fiind eficient în tratamentul ridurilor și în rejuvenarea pielii din zona feței, gâtului și decolteului.

Tratamentul alopeciei

Acest tratament este deosebit de eficient în tratamentul alopeciei. Serul, concentrând factorii de creștere ai corpului, este injectat direct în scalp, transformând foliculii de păr slabi în foliculi sănătoși și stimulând creșterea naturală a părului.

Avantajele Sanakin® în dermatologie estetică:

  • Procedură naturală și sigură: Sanakin® este un tratament complet biologic, lipsit de reacții alergice și alte efecte secundare
  • Regenerare naturală: Stimulează regenerarea celulară și creșterea părului în mod natural.
  • Eficiență ridicată: Prin incubarea serului, Sanakin® oferă o concentrație mai mare de factori de creștere comparativ cu PRP.
  • Îmbunătățirea calității vieții: Reduce disconfortul asociatcu diverse afecțiuni dermatologice, contribuind la îmbunătățirea stării generale de bine și a încrederii în sine.

Tratamentul cu Sanakin® se efectuează în cel puțin 3 ședințe.  Durata  de incubare este de 3 ore pentru fiecare ședință, asigurând astfel o eficiență maximă.

Acest tratament, cu procesul său unic și eficiența dovedită, este soluția ideală pentru cei în căutarea unei alternative sigure și naturale la terapiile tradiționale.