Sanakin®-ACRS (Serum Autolog cu Citokine Bogat în Trombocite) – O abordare revoluționară în tratarea problemelor dermatologice!

Prin intermediul Tehnologiei Sanakin, se creează un Ser Autolog Bogat în Citokine (ACRS), bazat pe multiplicarea mesagerilor antiinflamatori ai organismului și a factorilor de creștere. Comparativ cu sângele nativ, ACRS prezintă o creștere semnificativă de 15 ori a factorilor cruciali de creștere, aceștia având un rol esențial în regenerarea țesuturilor.

Aceste proprietăți de susținere a regenerării țesuturilor fac tehnologia Sanakin ideală pentru utilizare în domeniul DERMATOLOGIEI ESTETICE.

 

Mesagerii antiinflamatori și factorii de creștere conținuți în ser, sprijină procesele naturale de regenerare și revitalizare ale pielii, accelerând reînnoirea și regenerarea celulară. Produsul are un efect revitalizant, cu o toleranță foarte mare în același timp.

La acest ser finit nu se adaugă nimic – este 100% natural! Pielea este tratată exclusiv biologic și complet autolog, lipsit de reactii alergice!

ACRS stimulează activ reînnoirea celulară. Propriii mesageri ai corpului instruiesc celulele pielii să producă colagen și să regleze procesele inflamatorii.

Zonele estetice de aplicare a Tehnologiei Sanakin includ volumul țintit al pielii din zona feței, gâtului și decolteului prin injectarea ridurilor, precum și injectarea scalpului pentru ALOPECIE și aplicarea după transplantul de păr.

Cu o tehnologie unică și un mecanism eficient pentru vindecare, Sanakin-ACRS se remarcă ca o terapie regenerativă complet biologică. Asemenea serului cu Plasma imbogatita cu trombocite, Sanakin® nu conține aditivi artificiali în compoziție, eliminând riscul de reacții alergice și efecte adverse pe durata întregului tratament.

În comparație cu terapia cu Plasma imbogatita cu trombocite tradițională sau „terapia vampir”, Sanakin® se diferențiază prin procesul său unic de incubare, care permite serumului autolog să-și multiplice proprietățile și să devină o substanță bogată în factori de creștere trombocitari și citokine autologe, aceste componente activând procesele interne de vindecare.

Tratamentul Alopeciei cu Sanakin®-ACRS (Serum Autolog cu Citokine Bogat în Trombocite)

 

Acest tratament condensează factorii de creștere ai corpului în sângele pacientului, iar acest amestec îmbogățit este injectat în scalp.

În acest fel, Sanakin®-ACRS (Serum Autolog cu Citokine Bogat în Trombocite) transformă foliculii de păr care sunt slabi și predispusi la cădere, in foliculi sănătoși, strălucitori și groși. Aceste injecții cu factor de creștere, este cunoscut că accelerează regenerarea celulelor și a cresterii părului în mod natural.

Spre deosebire de tratamentele normale cu Plasma imbogatita cu trombocite, Sanakin nu include nicio substanță chimică ACDA (anticoagulante). Prin urmare, este un tratament autolog care utilizează în principal celulele sanguine ale pacientului.

În plus, diferit de tratamentele obișnuite cu Plasma imbogatita cu trombocite, sângele trebuie păstrat într-un incubator special pentru tratamentul cu Sanakin. După o perioadă de incubație de 3 ore, Sanakin oferă de 4-6 ori mai mulți factori de creștere autologi decât cu Plasma imbogatita cu trombocite obișnuita. Sanakin poate fi utilizat dupa transplantul de păr.

Beneficiile tratamentului cu Sanakin:

·        Procedura naturala si sigura

·        Susține propriile puteri de regenerare a organismului

·        Toleranta foarte buna, fara reactii alergice

·        Transformă foliculii de păr slabi in foliculi sănătoși și groși

·        Accelerează regenerarea celulelor și a cresterii părului în mod natural.

De asemenea, este indicat in cure de cel putin 3 sedinte.