Sanakin Ortopedie

Sanakin®-ACRS este o combinație unică de tehnologii avansate și substanțe active, care ajută la regenerarea țesutului articular afectat.

Sanakin® este o procedură terapeutică regenerativă minim invazivă. Acest tratament marchează o nouă eră în domeniul medical, oferind mediciilor o tehnologie non-chirugicală 100% naturală pentru tratarea unui spectru larg de afecțiuni ale aparatului locomotor precum: artroza (osteoartrită), leziuni articulare și inflamația articulațiilor. Această metodă se bazează pe puterea naturală de regenerare a organismului și garantează o terapie eficientă și sigură, reducând astfel dependența de analgezice.

De ce Sanakin®-ACRS?

Utilizând serul Bogat în Citokine Autologe (ACRS), Sanakin oferă o terapie personalizată, extrăgând sângele pacientului și folosindu-l pentru a stimula regenerarea țesutului afectat.

Concentrațiile ridicate de interleukine pozitive din ACRS acționează ca un puternic agent antiinflamator, reducând simptomele și durerea asociate cu afecțiunile ortopedice.

Folosind substanțe active naturale, fără aditivi artificiali, terapia Sanakin® este foarte bine tolerată de către pacienți și elimină riscul de reacții adverse.

Cum Funcționează?

Procedura implică patru pași simpli:

·      Colectarea Sângelui: Se prelevează o mică cantitate de sânge de la pacient.

·      Incubație: Sângele este tratat pentru a separa și a concentra factorii de creștere și citokinele.

·      Centrifugare: Serul obținut este centrifugat pentru a asigura o concentrație optimă a substanțelor regenerative.

·      Aplicare: Serul este apoi injectat în articulațiile afectate pentru a stimula procesele de regenerare.

Pe lângă tratamentul pentru osteoartrită și inflamație, tehnologia Sanakin poate fi utilizată cu succes în:

·      Tratamentul afecțiunilor spinale

·      Medicina Sportivă

Tratamentul cu Sanakin® se efectuează în cel puțin 3 ședințe.  Durata  de incubare este de 3 ore pentru fiecare ședință, asigurând astfel o eficiență maximă.

Acest tratament, cu procesul său unic și eficiența dovedită, este soluția ideală pentru cei în căutarea unei alternative sigure și naturale la terapiile tradiționale.